Voordelig zonnepanelen aanschaffen inclusief gecertificeerde installatie

Zonnepanelen advies op maat - 100% vrijblijvend

Ontvang een vrijblijvende offerte inclusief advies op maat

* Binnen 24 uur ontvang jij advies op maat

Bespaar gemiddeld €1500 per jaar! AI binnen 4 weken geïnstalleerd InstallQ gecertificeerd A-merk zonnepanelen Profiteer van scherpe prijzen

Bespaar gemiddeld €1500 per jaar!

Vrijblijvend duurzaam advies aan huis!

Deskundig en oprecht

Duurzaam Advies met een glimlach. Bij duurzaam advies komen we graag vrijblijvend bij jou thuis langs om de beste zonnepanelen installatie aan te kunnen bieden. Wij leveren 100% maatwerk.

25 - 35 jaar garantie

Tot 35 jaar garantie op je zonnepanelen en 25 jaar garantie op de omvormers! Zo weet je zeker dat je geen extra kosten gaat maken in de toekomst.

Stralende installatiedag

Met onze InstallQ certificering ben je altijd zeker van een veilige en kwalitatieve installatie. Indien gewenst laten we de installatie ook volgens de Scope 12 normen keuren.

Meer dan 80 verduurzamingsexperts staan voor je klaar.

Een fijne werkwijze voor iedereen

Op deze manier kunnen we je zo efficiënt mogelijk helpen

Wij zijn van mening dat zonnepanelen voor iedereen rendabel kunnen zijn. Belangrijk is dat we de thuissituatie zo goed mogelijk in beeld krijgen om een aansluitend advies te kunnen geven over een degelijke zonne-installatie. Vraag dus vrijblijvend een advies aan en één van onze zonnepanelen experts gaat gratis met jou in gesprek (telefonisch of aan huis) over de situatie. Vervolgens ontvang je een vrijblijvend advies op maat.

We vinden het belangrijk dat jij net als ons overtuigd bent van een rendabele zonnepanelen installatie op jouw dak. Nadat je het vrijblijvende advies hebt ontvangen, heb je de mogelijkheid om met jouw adviseur een gesprek in te plannen om alle ins en outs van het advies te bespreken. Ook dit is 100% vrijblijvend.

Wist je al dat het mogelijk is om nieuwe zonnepanelen op verschillende manier te financieren. Het is natuurlijk mogelijk om dit met eigen geld te doen, maar de financiering kan ook geregeld worden met een interessante duurzaamheidslening. We denken graag met je mee over de slimste methode. 

In het advies heb je al gelezen wat de kosten zullen zijn en nog belangrijk wat jouw verwachte opbrengsten zullen worden. Je ontvangt een offerte met daarin alles duidelijk nog eens uitgelegd

Zodra je akkoord bent met de offerte, plannen we een geschikte dag in voor de installatie. We kunnen al binnen 4 weken de installatie inplannen. Jij bepaald welke dag het beste uitkomt. 

Het fijne van Duurzaam Advies is dat we altijd betrokken zullen blijven bij jouw installatie. Heb je later nog vragen of ben je benieuwd hoe je jouw woning verder kan verduurzamen. Wij helpen je op weg! 

Quyten

Uitstekend

Werken netjes en doen wat er van ze gevraagd wordt! Zijn flexibel in de wensen van de klant en kijken naar oplossingen! Team Danny

Saskia

Top!!

Opzoek naar zonnepanelen…. Waar ga je je advies halen? Welk bedrijf is goed? Uiteindelijk kwamen wij bij Solar en tot heden geen minuut spijt! Eerst kwam Bob langs, wat een fijne man! Erg vakkundig en fijn qua uitleg. Na ons gesprek lagen binnen 1 week de panelen op het dak!

Cok

Prima geïnformeerd, duidelijke uitleg, installatieteam binnen gestelde tijdframe aanwezig

Ervaring met de Solar Installatie Groep is meer dan uitstekend. Duidelijke uit leg etc. Score 9 , Geen 10 gegeven om dat ze nogal wat vlekken op de vloerbedekking, rommel op de serre en een gat in een muur, waar ze de omvormer is geplaatst, hebben achtergelaten. Vriendelijke medewerkers, harde werkers. Top.

Rob

Heel erg tevreden met het resultaat

We zijn heel erg tevreden met het geleverde resultaat. Joery en Dustin hebben het rustig en deskundig afgehandeld!!

Onze collectieven.

Doormiddel van deur aan deur en online campagnes zetten we per regio verduurzamingscollectieven op. Als vooraanstaand installateur kopen wij grootschalig de beste zonnepanelen merken in, wat resulteert in aanzienlijke kortingen en tal van voordelen voor alle deelnemers binnen het collectief.

Verduurzamingscollectief

Doe de gratis dakcheck

Advies in duurzaamheid, installatie met vakmanschap.​

Zonnepanelen advies op maat - 100% vrijblijvend​

Ontvang een vrijblijvende offerte inclusief advies op maat