Gratis Download: Hoe te investeren, zonder eigen vermogen.

Wij hebben al ruim 15.000 huishoudens geholpen om energiebesparend 
duurzaam wonen mogelijk te maken.

 

Onze pijlers die energie geven:

Besparen

Bespaar vanaf dag 1 op je maandelijkse kosten.

Eigenaarschap

Je bent direct eigenaar van je warmtepomp.

Waardevermeerdering

Directe waardevermeerdering van je woning.

Ontzorging

Wij behandelen je aanvraag en ontzorgen je volledig.

Eigen warmtepomp zonder eerst een forse investering te moeten doen, hoe werkt dat?

Wil jij graag een warmtepomp zonder eerst een flinke investering te moeten doen? Geen probleem! Metis Green heeft een uniek nieuw concept ontwikkeld met de laagste rente van Nederland. Het biedt je de kans om zonder dure investering toch direct geld te besparen op je energierekening én tegelijkertijd geld over te houden aan het eind van de maand.

A++ warmtepompen van Duurzaam Advies

De beste deal gegarandeerd

Wij doen niet aan kortingen of aanbiedingen. Je krijgt altijd gegarandeerd de beste deal. Hierdoor vis je nooit achter het net en krijg je altijd de best mogelijke prijs.

Persoonlijke service zoals jij dat wil

De app geeft direct inzicht en beantwoordt jouw vragen. Of kies voor persoonlijk contact via ons lokale nummer. Geen wachtmenu's maar oprechte en persoonlijke ondersteuning.

Servicemonteurs die voor je klaarstaan

Ook na de installatie staan wij voor je klaar. Dankzij ons landelijk netwerk van Warmte Techniek Nederland servicemonteurs worden servicevragen snel en vakkundig opgepakt.

Meer dan 80 verduurzamingsexperts staan voor je klaar.

De opbrengst van warmtepompen berekenen

Onze collectieven.

Doormiddel van deur aan deur en online campagnes zetten we per regio verduurzamingscollectieven op. Als vooraanstaand installateur kopen wij grootschalig de beste merken in, wat resulteert in aanzienlijke kortingen en tal van voordelen voor alle deelnemers binnen het collectief.
Verduurzamingscollectief

Over Duurzaamadvies.nl

Voorheen waren wij beter bekend als Metis Green. Vanaf nu gaan we verder onder de naam: Duurzaamadvies.nl. Duurzaamadvies.nl is een verduurzaming collectief. Dit houdt in dat we dankzij verschillende partners jou kunnen voorzien van de goedkoopste en/of beste kwaliteit warmtepompen in combinatie met de aantrekkelijkste financieringsmogelijkheid waardoor je zonder eigen financiering kunt investeren in warmtepompen.

We zijn dan ook trots dat we de afgelopen 3 jaar meer dan 15.000 huishoudens hebben mogen helpen aan warmtepompen, zonder dat deze huishoudens forse investeringen hebben moeten doen en nu investeren in duurzaamheid en lagere kosten hebben. Ben jij de volgende?

 

Warmtepompen zonder eigen investering?

Download de brochure en ontdek hoe het werkt.

Waar mogen we de brochure naartoe sturen?