Warmtepomp kosten berekenen

Jouw oplossing voor slimme en duurzame verwarming in huis

Bereken de kosten van jouw warmtepomp

Onze specialisten maken vervolgens een prijsberekening op maat voor jouw situatie

Installatie zoals het hoort

Wat je voor een warmtepomp betaalt, hangt echt af van je huis en situatie. Is je huis al klaar voor een warmtepomp, of is het verstandig om eerst isolatiemaatregelen te nemen? Ook maakt het uit welk type warmtepomp je kiest. Onze adviseurs vertellen je alles wat de warmtepomp kosten, van de installatie tot aan subsidies en wat het je op de lange termijn bespaart.

Krijg vrijblijvend en persoonlijk advies + prijscalculatie voor jouw situatie

Warmtepomp kosten

Als je overweegt een warmtepomp aan te schaffen, is het logisch dat je eerst wilt weten met welke kosten je rekening moet houden. De prijs wordt bepaald door het model en de capaciteit van de warmtepomp. Er zijn diverse types beschikbaar, waaronder hybride warmtepompen en volledig elektrische (all-electric) varianten.

Installatiekosten

De prijs is inclusief professionele installatie. Tijdens de schouw brengen we de situatie van jouw woning in kaart. Zijn er nog extra werkzaamheden nodig? Dan ontvang je van ons een overzicht van deze werkzaamheden en extra installatiekosten voordat we overgaan tot installatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Aanzienlijke besparing op energiekosten

Door over te schakelen op een warmtepomp kun je het gasverbruik met 60 tot 100% verminderen. Dit resulteert niet alleen in lagere maandelijkse kosten maar draagt ook bij aan een duurzamere leefomgeving.

A++ warmtepompen van Duurzaam Advies

De beste deal gegarandeerd

Wij doen niet aan kortingen of aanbiedingen. Je krijgt altijd gegarandeerd de beste deal. Hierdoor vis je nooit achter het net en krijg je altijd de best mogelijke prijs.

Persoonlijke service zoals jij dat wil

De app geeft direct inzicht en beantwoordt jouw vragen. Of kies voor persoonlijk contact via ons lokale nummer. Geen wachtmenu's maar oprechte en persoonlijke ondersteuning.

Servicemonteurs die voor je klaarstaan

Ook na de installatie staan wij voor je klaar. Dankzij ons landelijk netwerk van Warmte Techniek Nederland servicemonteurs worden servicevragen snel en vakkundig opgepakt.

Certificeringen

Wij begrijpen als geen ander dat de installaties in jouw woning of bedrijfspand nauwkeurig moeten worden uitgevoerd. Ons team bestaat uitsluitend uit gecertificeerd personeel, en wij volgen strikt de hoogste richtlijnen om te allen tijde de kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

Meer dan 80 verduurzamingsexperts staan voor je klaar

Onze collectieven

Doormiddel van deur aan deur en online campagnes zetten we per regio verduurzamingscollectieven op. Als vooraanstaand installateur kopen wij grootschalig de beste merken in, wat resulteert in aanzienlijke kortingen en tal van voordelen voor alle deelnemers binnen het collectief.
Verduurzamingscollectief

Warmtepomp kosten berekenen

Advies in duurzaamheid, installatie met vakmanschap.​

Bereken de kosten van jouw warmtepomp

Onze specialisten maken vervolgens een prijsberekening op maat voor jouw situatie