Hoeveel jij kunt besparen met een warmtepomp?

Doe de gratis bespaarcheck en ontdek jouw terugverdientijd

Ontdek hoeveel jij kunt gaan besparen

Eén van onze adviseurs zal je bellen voor persoonlijk advies op maat

Warmtepomp installatie
zoals het hoort

warmtepomp besparing berekenen

Ontdek waarom de aanschaf van een warmtepomp nu belangrijker is dan ooit

Einde van het prijsplafond

Met het aflopen van het prijsplafond op 31 december 2023, staan huishoudens opnieuw voor de uitdaging van stijgende energiekosten. Een A++ warmtepomp biedt een effectieve oplossing door je energierekening aanzienlijk te verlagen.

Aanzienlijke besparing op energiekosten

Door over te schakelen op een (hybride) warmtepomp kun je het gasverbruik met 60-100% verminderen. Dit resulteert niet alleen in lagere maandelijkse energiekosten maar draagt ook bij aan een duurzamere leefomgeving.

Warmtepompverplichting

Vanaf 2026 wordt de installatie van een (hybride) warmtepomp verplicht gesteld bij het vervangen van oude Cv-ketels. Door nu al voor een warmtepomp te kiezen, loop je vooruit op deze regelgeving en ben je klaar voor de toekomst.

Efficiënte warmtepompen van Duurzaam Advies

De beste deal gegarandeerd

Wij doen niet aan kortingen of aanbiedingen. Je krijgt altijd gegarandeerd de beste deal. Hierdoor vis je nooit achter het net en krijg je altijd de best mogelijke prijs.

Persoonlijke service zoals jij dat wil

De app geeft direct inzicht en beantwoordt jouw vragen. Of kies voor persoonlijk contact via ons lokale nummer. Geen wachtmenu's maar oprechte en persoonlijke ondersteuning.

Servicemonteurs die voor je klaarstaan

Ook na de installatie staan wij voor je klaar. Dankzij ons landelijk netwerk van Warmte Techniek Nederland servicemonteurs worden servicevragen snel en vakkundig opgepakt.

Certificeringen

Wij begrijpen als geen ander dat de installaties in jouw woning of bedrijfspand nauwkeurig moeten worden uitgevoerd. Ons team bestaat uitsluitend uit gecertificeerd personeel, en wij volgen strikt de hoogste richtlijnen om te allen tijde de kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

Meer dan 80 verduurzamingsexperts staan voor je klaar.

Onze collectieven

Doormiddel van deur aan deur en online campagnes zetten we per regio verduurzamingscollectieven op. Als vooraanstaand installateur kopen wij grootschalig de beste merken in, wat resulteert in aanzienlijke kortingen en tal van voordelen voor alle deelnemers binnen het collectief.
Verduurzamingscollectief

Doe de gratis besparingscheck

Advies in duurzaamheid, installatie met vakmanschap.​

Doe nu onze gratis scan!

Ontvang een prijsopgave per e-mail of laat een van onze adviseurs bellen voor advies op maat