Gratis Download: Hoe te investeren, zonder eigen vermogen.

Wij hebben al ruim 15.000 huishoudens geholpen om energiebesparend duurzaam wonen mogelijk te maken.

Onze pijlers die energie geven:

Besparen

Bespaar vanaf dag 1 op je maandelijkse kosten.

Eigenaarschap

Je bent direct eigenaar van je zonnepanelen.

Waardevermeerdering

Directe waardevermeerdering van je woning.

Ontzorging

Wij behandelen je aanvraag en ontzorgen je volledig.

Eigen zonnepanelen zonder eerst een forse investering te moeten doen, hoe werkt dat?

Wil jij graag zonnepanelen op je dak zonder eerst een flinke investering te moeten doen? Geen probleem! Duurzaamadvies heeft een uniek nieuw concept ontwikkeld met de laagste rente van Nederland. Het biedt je de kans om zonder dure investering toch direct geld te besparen op je energierekening én tegelijkertijd geld over te houden aan het eind van de maand.

Meer dan 80 verduurzamingsexperts staan voor je klaar.

De opbrengst van zonnepanelen berekenen

Onze collectieven.

Doormiddel van deur aan deur en online campagnes zetten we per regio verduurzamingscollectieven op. Als vooraanstaand installateur kopen wij grootschalig de beste merken in, wat resulteert in aanzienlijke kortingen en tal van voordelen voor alle deelnemers binnen het collectief.
Verduurzamingscollectief

Over Duurzaamadvies.nl

Voorheen waren wij beter bekend als Metis Green. Vanaf nu gaan we verder onder de naam: Duurzaamadvies.nl. Duurzaamadvies.nl is een verduurzaming collectief. Dit houdt in dat we dankzij verschillende partners jou kunnen voorzien van de goedkoopste en/of beste kwaliteit zonnepanelen in combinatie met de aantrekkelijkste financieringsmogelijkheid waardoor je zonder eigen financiering kunt investeren in zonnepanelen.

We zijn dan ook trots dat we de afgelopen 3 jaar meer dan 15.000 huishoudens hebben mogen helpen aan zonnepanelen, zonder dat deze huishoudens forse investeringen hebben moeten doen en nu investeren in duurzaamheid en lagere kosten hebben. Ben jij de volgende?

 
 

Zonnepanelen zonder eigen investering?

Download de brochure en ontdek hoe het werkt.

Waar mogen we de brochure naartoe sturen?